Schotland

Privaat reisen op maat

Privaat reisen op maat

Wij organiseren luxe reizen op maat in Schotland.

Een land zoals Schotland dat regelmatig prijzen wegkaapt als één van de mooiste bestemmingen, hoeft weinig of geen introductie.  Onze passie voor reizen in dit wondermooi land is na meer dan 20 jaar dan ook centraal in al wat we ondernemen.

De veelzijdigheid van Schotland en het aantal mogelijkheden vormen dan ook de grootste uitdaging: de keuze maken. Misschien vind U hierbij al reeds een beetje inspiratie:

Overnachten in sprookjesachtige kastelen, golf spelen in St Andrews, dolfijnen en walvissen volgen op zee, met een watervliegtuig landen op Loch Lomond, jaagt maken op het monster van Loch Ness, picknick op een afgelegen eiland, rondrijden in een old-timer door de highlands, meerijden zoals Harry Potter op de Jacobite stoomtrein, whisky degustatie in een gerenommeerde stokerij, leren dansen in een kilt op een traditionele Schotse Ceilidh.

Ontdek Schotland samen met Uw persoonlijke Nederlandstalige chauffeur-gids in een luxe MPV (max 6 personen) en overnacht in 4* of 5* comfort op wondermooie plekken.

Photo Credit: Visit Scotland

Photo credit: Visit Scotland

Edinburgh & Highlands

7 - 9 Dagen

Een populair concept voor een eerste bezoek aan Schotland.
Beginnende met een 2-daags bezoek aan de zeer mooie historische hoofdstad, gevolgd door een 5-daagse rondreis door de magische Schotse Highlands. Overnachten in 4* of 5* luxe op strategische locaties voor maximaal comfort. De rondreis door de highlands kan met eigen wagen, huurwagen of met Nederlandstalige Chaffeur-Gids in een luxe MPV. (tot 6 personen)

Golf & Gastronomie

3 - 7 Dagen

Dat Schotland de bijnaam kreeg als "Home of Golf" is een publiek geheim en met 550 golf clubs is er dan ook keuze voor elk niveau. Speel op wereldbekende golfterreinen zoals St Andrews, Carnoustie, Gleneagles, Royal Dornoch, Castle Stuart. Overnachting naar keuze in 4* of 5* luxe en schuif aan bij de beste tafels voor gastronomisch genoegens.

Photo credit: Visit Scotland

Whisky Experience

3 - 5 Dagen

De Schotse Whisky Distilleries trekken wereldwijd liefhebbers en kenners aan. Met over 105 whisky stokerijen in Schotland is het aanbod rijkelijk.  Gerenomeerde namen zoals Glenfiddich, Lagavulin and Glenmorangie klinken bekend in de oren.  Van dag uitstapjes to meerdaagse proef- en genots-reizen, we organiseren en gidsen U graag rond.  


Eventueel in combinatie met overnachting in sprookjesachtige kastelen, een bezoek aan het bruisende Glasgow of historisch Edinburgh, of misschien zelfs een rondje golf.

Photo credit: Visit Scotland

West Kust van Schotland

7 - 12 Dagen

Voor de Schotland liefhebbers, vaak de keuze bij het wederkeren. 

Een rondreis langs de spectaculaire Schotse west kust met zijn vele eilanden,

nagel-witte stranden, sprookjesachtige kastelen, Whisky Distilleries

en waarschijnlijk de mooiste zonsondergangen van Europa.
 

Overnachten in 4* of 5* luxe op strategische locaties voor maximaal comfort. 

 

De rondreis kan met eigen wagen, huurwagen of met Nederlandstalige

Chaffeur-Gids in een luxe MPV. (tot 6 personen)

MacWeert - Private Travel Scotland

Stirling, Scotland, United Kingdom

©2018 BY MACWEERT